Powróć do poprzedniej strony

Olej z tamanu posiada bardzo charakterystyczny, naturalny zapach oraz zielone zabarwienie. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu

Przeznaczenie: Kosmetyk do cery tłustej, trądzikowej i mieszanej. Polecany jest w szczególności do twarzy, szyi, dekoltu oraz skóry głowy i ciała. W 100 % stężeniu zalecany do aplikacji miejscowej: wypryski, blizny. Do podstawowej pielęgnacji: stężenie do 50 %.