Powróć do poprzedniej strony

Olej jojoba posiada naturalny zapach oraz złotawo-żółte zabarwienie. Kolor i zapach oleju może nieznacznie różnić się w kolejnych partiach produktu

Przeznaczenie: Kosmetyk naturalny do każdego rodzaju cery. Polecany jest w szczególności do pielęgnacji skóry twarzy, szyi , dekoltu, stóp, dłoni, ciała oraz do olejowania włosów. Idealny do nawilżania szorstkich kolan, łokci i popękanych pięt. W przypadku dostania się oleju jojoba do oczu należy przemyć je dużą ilością wody